Familiebedrijf

Familiebedrijf

Dennis & Marcel Bustin

Al vroeg waren Marcel en Dennis druk bezig met auto’s en techniek. Natuurlijk ook geïnspireerd door Opa Ben, maar ook door de benzine en olie dampen die altijd in huis hingen. Bij familiebijeenkomsten werd en wordt nog steeds gesmuld van de verhalen over de neven, broers en zussen van Joep. Vaak stroomt er benzine als rode draad door de verhalen heen.

Dennis Bustin

Dennis Bustin heeft zijn studie gevolgd op de autovakschool IVA in Driebergen en is, na zijn stage bij Volkswagen in 2000 bij AutoBustin komen werken als monteur. Vervolgens heeft hij zich opgewerkt tot technisch specialist en chef werkplaats. In 2011 is hij toegetreden tot de directie van AutoBustin.

Marcel Bustin

Marcel Bustin heeft de overstap gemaakt van de Gilde opleiding “Internationale handel“ naar IVA Driebergen. Na een stage bij Opel en bij onderdelengrossier van Kappel, is hij in dienst getreden bij de voormalige Nedam. Toen bij Auto Bustin in 2005 een vacature vrijkwam heeft hij gesolliciteerd naar de functie van receptionist en onderdelenvoorziening.

Evenals zijn broer Dennis is hij in 2011 mede-vennoot geworden van AutoBustin Posterholt.

Toekomst

Wat de toekomst gaat brengen is moeilijk te voorspellen. Wordt het geheel elektrisch, waterstof met brandstofcel, verdwijnen de fossiele brandstoffen, gaan we rijden op chemische brandstof die gewonnen wordt uit plasticafval, brandstof uit bioafval, kernenergie? Wie zal het zeggen? Persoonlijk denken wij dat het een mix wordt van diverse energievormen waar wij ons in de toekomst op voortbewegen.

Wij als familiebedrijf zijn breed georiënteerd, hebben een brede kennis en zijn flexibel waardoor wij kunnen inspringen op de toekomstige situaties.

Dat is het grote voordeel van ons door passie en kennis gedreven familiebedrijf!

De bedrijfsopvolging is met de intrede van Dennis en Marcel in de firma geregeld. Karin en Joep hopen nog een groot aantal jaren mee te kunnen draaien in het bedrijf. Ondertussen zijn Karin en Joep ook medeverantwoordelijk voor de voeding en opvoeding van de 4 kleinkinderen. De papa’s en mama’s werken aan de toekomst. De opa’s en oma’s passen op vaste dagen op de kleintjes. Goed geregeld!

De familie’s Bustin wonen allen in de buurt van het bedrijf. Even binnenwippen met het kroost is een traktatie voor de familie en het bedrijf. En… de benzine kruipt toch weer waar het niet gaan kan.